Moja Klinika Plus


Članstvo se ostvaruje popunjavanjem pristupnice u prostorijama “Moje Klinike” na adresi Avaz Twist Tower, Tešanjska 24a, uz iznos mjesečne članarine od 50 KM. Po popunjavanju pristupnice, kurir Vam kroz dva dana donosi Vašu karticu i kopiju ugovora na kućnu adresu. U svakom trenutku Vaše članstvo možete zamrznuti jednostavnim prestankom mjesečnih uplata a ponovnu aktivaciju izvodite vršeći uplatu u iznosu od 50KM u bilo kojem trenutku. Za one pacijente koji žele dodatnu uštedu, “Moja Klinika” nudi godišnju članarinu gdje plaćate 11 mjeseci (550KM) dok Vam 12-ti mjesec poklanja “Moja Klinika”.
Za ovaj iznos, otvarate sebi vrata nizu pogodnosti te ozbiljnoj medicinskoj brizi koja Vam stoji na raspolaganju 24 sata u sedmici.

Prednosti učlanjenja u Moja Klinika Plus?


Po prvi put u BiH, jedna privatna zdravstvena ustanova počinje pružati svojim članovima 24-satne usluge i kontinuirani nadzor nad zdravljem Vas i Vaših najbližih. Odlasci ljekaru su naravno nužnost koju ne možemo zamijeniti i koju Vam naše osoblje adekvatno pruža u luksuzno uređenim prostorijama na našoj adresi u Avaz Twist Tornju u Sarajevu. Međutim, učlanjenjem u klub “Moja Klinika Plus”, Vi dobijate sljedeće pogodnosti:
• Besplatne kontrolne preglede za Vaše osnovno oboljenje u našim prostorijama, u količini koju Vi ili Vaš ljekar smatraju za potrebnom
• Svi preventivni pregledi besplatni
• 24-satni Help Centar
• Raspoložive mobilne ekipe opremljene ultrazvučnom, EKG i laboratorijskom dijagnostikom
• Raspoloživost kućne patronažne i palijativne njege za teško pokretne ili terminalne pacijente
• Opcionalne konsultacije o Vašem medicinskom problemu sa vodećim svjetskim centrima
• Kućno davanje intravenske ili druge parenteralne terapije uz ljekarski nadzor
• Besplatne konsultacije sa psihologom prema Vašim potrebama ili željama

Želite se učlaniti u Moja Klinika Plus program? KONTAKTIRAJTE NAS

Da li svi imaju Moja Klinika Plus pogodnosti?

Sve nabrojane pogodnosti članstva u klubu “Moja Klinika Plus” nisu na raspolaganju široj populaciji i predstavljaju ekskluzivnu, individualno koncipiranu, dodatnu dimenziju pružanja zdravstvene brige uz pratnju vrhunskog tima ljekara koji su uz Vas 24 sata, sedam dana u sedmici. Članarina u klubu “Moja Klinika Plus” je u ovome trenutku na raspolaganju isključivo građanima Kantona Sarajevo u ograničenom broju iz razloga broja mobilnih ekipa.

PRIJAVITE SE ZA MOJA KLINIKA PLUS